Digital Marknadsföring


På Avuxa anser vi att digital marknadsföring består av fyra huvudelement: rätt budskap, rätt personer, rätt plattform och rätt tid. Ingredienslistan är så enkel som den kan vara - men du behöver rätt kock för att sätta ihop dem alla.

Det är där vi kommer in.

Avuxa är den digitala fullservicebyrå du har väntat på.

Med en omfattande meny med anpassningsbara och belönande digitala marknadsföringslösningar, strategier och datadrivna taktiker, lovar vi varje kund en unik, skräddarsydd, kundcentrerad strategi med noggrannhet och att kreativt utvärdera deras företag, behov och målgrupp.

Våra marknadsföringsexperter kommer att använda en heltäckande digital strategi för att tydligt förändra ditt företags unika digitala marknadsföringsstrategi. Vi börjar med research och planering, sedan fortsätter vi med nästan oavbruten optimering och insikt för att maximera er ROI (avkastning på investering), Avuxa hjälper dig att ta ditt företags digitala marknadsföring till en ny nivå.

 • Marknadsundersökning

  Vi skaffar en fullständig förståelse för ditt konkurrenslandskap, branschtrender och målgrupper. Vi genomför marknadsundersökningar för att förstå ditt varumärkes potential och fatta välgrundade beslut.

 • Samarbeta

  Du är experten i ditt företag, men vi är mästare inom digital marknadsföring – låter som det perfekta teamet, eller hur? Vi arbetar med varumärken på praktiska sätt för att summera deras avsikt såväl som deras kort- och långsiktiga mål. Sedan gör vi dem till verklighet.

 • Strategi

  Genom att smidigt kombinera forskning, data och en människa-först-strategi har vi medvetet skapat en flerkanalig marknadsföringsstrategi för att hålla dina mål, målgrupper och avsikter i åtanke.

 • Verkställa

  Från meddelanden till optimering av kreativa tillgångar och allt däremellan kan du lita på att Avuxa implementerar din strategi och kopplar samman ditt varumärke med det viktigaste av allt – era kunder

 • Optimisera

  Digital teknik utvecklas ständigt. Det är därför vi använder ett flexibelt tillvägagångssätt för digital marknadsföring, justerar vår strategi för digital marknadsföring, optimerar kampanjer och implementerar nya resultat för att öka din avkastning.

Har du ett projekt eller partnerskap i åtanke?

Kontakta oss