Mobilanpassad hemsida & responsiv design

Dina kunder sitter inte alltid vid ett skrivbord. De finns på sina telefoner - och ditt varumärke måste också vara det.

Lösningen: mobilanpassad responsiv design. Det betyder att din webbplats dynamiskt ändrar storlek för att arbeta på en telefon, surfplatta eller skrivbord, utan att offra innehåll, design eller funktionalitet. Det är det bästa sättet att se till att dina kunder kan interagera fullt ut med din digitala närvaro, oavsett var de är. Nämnde vi att det ökar din ranking hos Google? Sökmotoralgoritmer börjar prioritera webbplatser som har en "mobile first" -strategi. Bonus: det är också lättare för sökmotorer att genomsöka varje sida när den är optimerad för alla skärmstorlekar. Det betyder att en mobilanpassad & responsiv design hjälper din webbplats att dyka upp först i sökmotorresultatet. Om du driver ett modernt företag som vill lyckas är det dags för din webbplats att vara fullt mobil.

Oavsett om du bygger en ny webbplats från grunden eller helt enkelt uppdaterar och optimerar din nuvarande webbplats kommer vi att förse dig med resurser för att se till att den är redo för det digitala ekosystemet som utvecklas. Vi tar oss tid att förstå ditt varumärke och ditt varumärkesbehov. Vi kommer att gräva i strukturen på din nuvarande webbplats för att förstå dess ins och outs. Sedan skapar vi en responsiv struktur och design för att förvandla ditt varumärke och användarupplevelse till varje trend och teknik som finns.

Att skapa en mobilanpassad & resonsiv design innebär att varje rad på webbplatsen kodas. Vi omorganiser koden för att göra den smart, strategisk och effektiv. Vår design kommer att justera storleken på alla sidor på webbplatsen, från titlar och menyalternativ till dynamiska medier. Genom noggranna användartester och kvalitetskontroller säkerställer vi att användarupplevelsen är sömlös och optimal.

Vårt ninjakodningsteam har lång erfarenhet av flera webbplatser och plattformar. Du kan luta dig tillbaka, koppla av och se hur din webbplats ändras. Vår uppmärksamhet på detaljer och kunskap om teknik säkerställer att din webbplats ser vacker ut och fungerar perfekt på alla skärmar (mobil eller stationär, iPhone eller Android).

Våra Mobilanpassade Projekt